Voordracht:

- Het hoe en waarom van ziekte
– Praktische Quantumfysica in ons Leven

donderdag 24 januari 19.30 u - Ontmoetingscentrum 'De Weg van Aandacht' - Herenthoutseweg 21, 2222 Wiekevorst'- inkom 15 euro, inschrijven is altijd fijn maar niet noodzakelijk

We geven microben en bacterieën de schuld wanneer we ziek worden.
We laten ons vaccineren en gaan virussen te lijf als onze grootste vijanden maar zijn deze kleine organismen eigenlijk wel de echte oorzaak van ziekte?
Waarom slaagt ons immuunsysteem er niet meer in om ons te verdedigen tegen deze indringers? En waarom krijgt vandaag de dag 1 op 3 mensen in Amerika kanker?
Als we ziekte echt willen overwinnen, wordt het hoog tijd dat we begrijpen dat ziekte enkel een waarschuwingssignaal is van een onderliggend probleem.
Symptoombestrijding brengt ons geen stap vooruit.. kijk maar naar de stijgende kankergevallen..

Maar er is nog een andere reden dat er nog nooit zoveel ziekte, geweld en ongeluk is geweest en dat is beinvloeding door waarneming.
De quantumfysica leert ons dat waar menselijke waarneming is, de werkelijkheid verandert.
En we worden in deze moderne wereld meer dan ooit waargenomen.. door familie, je partner, politie, regeringen, bewakingscamera's en al deze (al dan niet opzettelijke) observaties zorgen ervoor dat wij vandaag in een werkelijkheid leven die niet volledig de onze is..
Deze verstoring van onze werkelijkheid brengt ons uit balans, beinvloedt negatief en verstoort ons energieveld en ook die beinvloeding leidt onrechtstreeks vaak tot problemen zowel emotioneel als lichamelijk.
Ondertussen wordt de creatiekracht van de mens zelf onderdrukt door het gebruik van smartphones, TV en internet.

Een lezing die veel gevestigde waarheden onderuit haalt, gebaseerd is op wetenschappelijk onderzoek en logisch denken..
Via de quantumfysica verklaren we ook hoe alternatieve healing werkt, praten we over geesten en engelen, aliens en het geweldadige kantje van de mens.

Door Erik Tanghe
Erik Tanghe Als energetisch healer ziet, behandelt en interpreteert Erik Tanghe het menselijke energieveld (aura)
Naast de klassieke kleurpatronen van de chackra's ziet hij ook donkere storingsvelden die niet lijken thuis te horen in het menselijke energieveld en ook niets te maken hebben met traditionele ziekte.
Na veel onderzoek ontdekte hij dat deze storingsvelden geen deel uitmaken van het menselijke energieveld maar er wel veel schade aanrichten..
Een boeiende en schokkende reis doorheen de quantumfysica en de realiteit die wij onze werkelijkheid noemen...

Je kan Erik Tanghe bereiken op 0495/20.80.15 -